ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-RESULTS 5ος ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΣΠΕΤΣΩΝ – SPETSES CROSS CHANNEL SWIMMING RACE HELLAS [3km-5km]10-10-2015

Η εταιρεία Communication Lab διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά με τεράστια επιτυχία και άρτια διοργάνωση το αθλητικό γεγονός που έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες συμμετοχές, εκτός αστικών κέντρων, και που πλέον αποτελεί θεσμό στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Για το 2015 έγιναν μία σειρά επετειακών εκδηλώσεων. Για τον εορτασμό των 5 χρόνων της διοργάνωσης, η Οργανωτική Επιτροπή έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα με διαγωνισμό προσωπικών video “SMM 5 Years Experience”, Facebook διαγωνισμούς, ανοικτές προπονήσεις με σημαντικούς προπονητές, ένα εντυπωσιακό Spetsathlon και μία φαντασμαγορική τελετή βράβευσης των σπουδαίων πρωταθλητών του SMM στο νησί των Σπετσών.

Οι δρομικές διαδρομές αλλά και οι παράλληλες δραστηριότητες έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα να αναδείξουν την μοναδική αρχιτεκτονική και πολιτισμό των Σπετσών καθώς και το απαράμιλλο φυσικό κάλλος.

>>RESULTS ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ spetsesmarathon 2015<<
>>RESULTS – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5000m SPETSES 2015 SWIMMING<<
>>RESULTS – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3000m SPETSES 2015 SWIMMING<<
>>Site: Spetses cross channel swimming race<<